منتدى سعيد بدوي
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

منتدى سعيد بدوي

منتدى إجتماعي - ثقافي - إقتصادي يهتم بالضرائب العقارية
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

  عجينة كل الاستعمالات

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
هنا جلال
المشرف
المشرف
هنا جلال


عدد المساهمات : 1267
تاريخ التسجيل : 17/07/2014
الموقع : http://www.mohamedgalal.org/

 عجينة كل الاستعمالات  Empty
مُساهمةموضوع: عجينة كل الاستعمالات     عجينة كل الاستعمالات  Emptyالسبت أغسطس 09, 2014 12:50 am

العجينة اليابانية
2 م ك دقيق
نص كوب ماء
نخلطهم على بعض فى حلة على النار ونقلب بسرعة على نار هادية لغاية ما تبقى زى الباشميل
نسيبها لغاية ما تبرد او تدفى بس المهم مش تكون سخنة
نضيف على الخليط ده
2 وربع كوب دقيق
2 م ك لبن بودرة
3 م ك سكر
ذرة ملح
1 م ص خميرة
بيضة


نخلط كويس جدا ونضيف مية دافية شوية شوية وخلى بالك انها مش بتاخد مية كتير
بعد ما تتكون عجينة متماسكة شوية ضيفى 3 م ك زبدة واعجنى تانى لغاية ما الزبدة تتداخل مع العجينة 
نتركها تخمر ونشكلها زى ما نحب
ملحوظة ممكن نستعملها لكل المخبوزات ( البيتزا ، الكرواسون ، الباتية ، بالعجوة ، كب بيتزا )
 


 عجينة كل الاستعمالات  10520096_673676486053328_8840246379979269313_n
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://www.mohamedgalal.org/
 
عجينة كل الاستعمالات
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدى سعيد بدوي :: المنتديات العامة :: المنتديات العامة :: المطبخ-
انتقل الى: