منتدى سعيد بدوي
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

منتدى سعيد بدوي

منتدى إجتماعي - ثقافي - إقتصادي يهتم بالضرائب العقارية
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 طريقه السابليه الحادق

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
هنا جلال
المشرف
المشرف
هنا جلال


عدد المساهمات : 1267
تاريخ التسجيل : 17/07/2014
الموقع : http://www.mohamedgalal.org/

طريقه السابليه الحادق  Empty
مُساهمةموضوع: طريقه السابليه الحادق    طريقه السابليه الحادق  Emptyالسبت أغسطس 09, 2014 1:16 am

طريقه السابليه الحادق
75 جم زبده 200 جم دقيق
50 جم جبنه رومى مبشوره رشه ملح
رشه فلفل بيضه واحده
تضرب البيضه مع الزبده حتى تمتزج نضع رشه الملح والفلفل والجبنه المبشوره وفى الاخر نضع الدقيق حسب حاجه العجين ممكن يبقى شويه دقيق
ونتركها ترتاح لان فيها بيض
وتفرد وتشكل فى القوالب ونضغط عليها كويس فى القالب لطرد الهوء المتكون تحت السابليه
وممكن ونشكلها بقطاعات وندهنها بالبيض ونحشيها جبنه ونغطيها بقطعه تاني من السابليه وندهنها بالبيض وتدخل الفرن
وتدخل الفرن
ولما تخرج نتركها تبرد تماما ونحضر الحشوات المختلفه
ممكن جبنه كريمى ووقطع من الليمون المخلل
ممكن جبنه كريمى وعليها وحدات من الفلفل الالوان
ممكن 50 جم جبنه ريكفور و100 جم جبنه كريمى

طريقه السابليه الحادق  1939642_671912006228416_8251993766200666802_n
طريقه السابليه الحادق  10532781_671912086228408_4922346323391398903_n
طريقه السابليه الحادق  10547527_671911902895093_896035115285545231_n
طريقه السابليه الحادق  10543631_671911816228435_1193367123658151235_n
طريقه السابليه الحادق  10378202_671912142895069_3954837476428663648_n
 
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://www.mohamedgalal.org/
 
طريقه السابليه الحادق
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدى سعيد بدوي :: المنتديات العامة :: المنتديات العامة :: المطبخ-
انتقل الى: